Ambition

Development Program

Taking you forward!

Je bent op zoek naar een baan en wil je blijven ontwikkelen?

Als Young Professional binnen IBC Ambition ontwikkel je je van ambitieuze starter tot ervaren projectmedewerker. Zo ga je misschien wel aan de slag als projectmanagement ondersteuner, projectleider, implementatiemanager of juist als communicatie adviseur, data- of business analist. Je maakt tijdens je opdrachten deel uit van de flexibele schil van organisaties en denkt mee van operationeel tot strategisch niveau. Zo neem je een organisatie niet alleen werk uit handen, maar denk je ook echt mee over hoe het slimmer, beter en efficiënter kan.

Je doet dit niet zomaar, wanneer je start binnen Ambition volg je ons Ambition Development Program. Hierbij volg je diverse opleidingen met certificering, zoals Agile, Lean, Consultative Selling maar werk je ook aan soft skills met persoonlijke coaching, intervisie en een persoonlijkheidsprofiel. Dit alles met als basis ons eigen Impact model.

Na afronding van het Development Program jaar krijg je als management professional binnen Ambition een eigen opleidingsbudget en werk je in overleg met je leidinggevende aan jouw persoonlijke carrièreplan. Dit kan betekenen dat je toewerkt naar een overstap richting IBC Impact, waar je mee gaat draaien in verandertrajecten. Of juist de overstap wilt maken richting IBC Experient, waar je als interim professional met jouw expertise detacheringsopdrachten zult uitvoeren.

 

Wat zeggen onze Young Professionals over ons?

Young Professional Christian Koll – Projectleider bij Engie

“Bij IBC Ambition krijg ik alle mogelijkheid om te kijken naar wat ik wil doen met mijn verdere loopbaan. Ik heb de kans gekregen om mijzelf binnen een opdracht bij ENGIE op te werken van projectcoördinator tot projectmanager en heb zo mijn CV kunnen uitbreiden. Wat ik fijn vind aan het bedrijf is dat wij als werknemers centraal staan, er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, we een enthousiaste groep jonge collega’s zijn en dat er daarnaast leuke activiteiten worden georganiseerd.”

Management Professional Niek van Hagen – Beleidsadviseur Gemeente Sittard-Geleen

“Door het IBC Ambition Development Program weet ik dat mijn hart sneller gaat kloppen van complexe vraagstukken waar ik mij in kan vastbijten, het liefst op thema’s met een maatschappelijke component. Mijn affiniteit voor beleidsontwikkeling en strategie lopen daar als een rode draad doorheen. Iets wat ik in heel korte tijd bij verschillende opdrachtgevers heb mogen ervaren”.

Management Professional Lisa van der Marel – Factory Lead B2B bij VodafoneZiggo

“Ik heb enorm veel geleerd bij IBC Ambition. In alle verschillende opdrachten die ik heb mogen doen vind ik steeds weer een stukje nieuwe uitdaging en het Development Program helpt me zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak het meeste uit mijzelf te halen.”

IBC Ambition

Ambitieuze mensen, ambitieuze opdrachten!

Ambitieus

Analytisch

Creatief

Teamspelers

Laatste blogs